Hairstylist


 


Wij streven elke dag naar perfectie in haarverzorging voor zowel dames, heren als kinderen. Bij Lux Hairstyle gaat het niet alleen om het knippen, kleuren en/of stylen van het haar; het gaat om het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten.

Ons getalenteerde team van hairstylisten is op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de wereld van haarmode. We zijn gepassioneerd over ons vak en streven ernaar om jouw droomkapsel werkelijkheid te maken.

 

Onze salon is een plek waar creativiteit en innovatie samenkomen. Wij begrijpen dat haar een belangrijk deel van jouw persoonlijkheid en zelfexpressie is, en daarom luisteren we aandachtig naar jouw wensen en ideeën. Samen met jou ontwerpen we een look die perfect bij jou past.

Ons doel is niet alleen om u te voorzien van fantastisch haar, maar ook om u zich fantastisch te laten voelen. Bij Lux Hairstyle gaat het om meer dan alleen het uiterlijk; het gaat om zelfvertrouwen en eigenwaarde. Wij willen dat u zich op uw best voelt, zowel binnen als buiten onze salon.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke snit, een gedurfde kleurverandering of de nieuwste haartrend wilt uitproberen; Lux Hairstyle staat voor je klaar! We gebruiken hoogwaardige producten en de meest moderne technieken om ervoor te zorgen dat jouw haar er gezond en prachtig uitziet.

Kom langs bij Lux Hairstyle en ervaar de passie van ons team. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze professionele salon!

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-45787244